måndag 10 december 2012

En okej helg.

Även i Skåne snöar det. O snöar o snöar. Perfekt julväder, men frågan är om det håller till jul. Troligen hinner det både komma och försvinna ett par omgångar till innan det är dags för tomten att komma med sina renar och sin släde. Har han otur så får han sätta hjul på medarna, men vi håller tummarna att han slipper det.

För övrigt har jag haft en okej helg. Vi var ett kompisgäng och tittade på Stefan Sauks föreställning The Sex Guru. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll med god mat o dryck och många skratt. Som vanligt så var jag ju inte sugen på att ge mig iväg, men det blev ändå trevligt och jag är glad att jag inte ger efter för mitt låga mående utan försöker tänka på vad jag får ut av att följa med.

Igår var det julmarknad i byn. Snön yrde när vi gick tipsrundan in i olika affärer med min bror och hans familj. Lite väl bitande kyla i kinden men ändå skönt att varit ute en stund. Dessutom så vann jag en quick grill med alla rätt på frågorna. Inte så illa!

Tussi tycker inte om dagens väder alls, så vi har skottat en liten bit till henne hon kan gå på utan att sjunka ner till magen i snön. Ett år gjorde jag gångar på halva tomten så hon kunde promenera runt lite. Jo, hon är nog bortskämd men så ska det vara tycker jag.:)