söndag 16 december 2012

Trevlig lördagkväll.

Julradion är på i bakgrunden här på datorn, kaminens brinnande pinnar knastrar, Tussi ligger på bordet och sover, det är disigt o grått utanför fönsterna och övriga familjen sover som små stockar. Så ser det ut här just nu. Jag är själv lite småtrött efter gårkvällens fesstligheter. Emellanåt blir jag sådär skönt påmind om vilka goa vänner jag har. Inte för att jag glömmer bort det normalt sett heller egentligen, men det liksom bara dyker upp på bra sätt emellanåt. Som en bekräftelse på att de är där även om jag inte riktigt förstår det när jag är i mina dippar.

I alla fall hade vi en skoj kväll med god hemmagjord glögg, mumsig varmrätt en riktigt festlig efterrätt med god dryck o många skratt till detta. Efterrätten krävde viss instruktion......

 
Vi har som vanligt lite problem med jugranens utseende och efter att ha sett Kalleankagranen där vi var igår, så är denna extremt kal egentligen. Dessutom så fattades en av fyra grenar här upptill. Såg helt galet dumt ut, men vi löste det genom att sno en gren från vår vänners kallegran och binda fast med ståltråd. Som ny eller hur?!

 
Idag är det tredje advent och bara en vecka kvar till jul. Helt otroligt hur snabbt det går från den 1 december till det är dags för Tomten att komma! Trevlig Dag!