måndag 17 december 2012

Allt eller inget.

Igår var jag och Göran och såg en riktigt bra musikal i Hässleholm. Allt eller inget. Sista föreställningen och vi fick frågan om vi ville komma och titta. Bra att vi gjorde det! Jag är lite stolt över mig själv också som faktiskt sa ja till detta, för det är så lätt att säga nej till sånt som kan bli lite jobbigt för mig. Med mycket folk och att ta sig iväg osv., osv. Ännu lättare är det nästan att säga ja och sen slingra sig ur för att slippa gå i slutändan i alla fall. Men inte det heller. Duktiga jag!

Lilla smala julgranen är insatt och påklädd också nu och det är med betoning på smal i det här fallet. Som så många andra år så är det bättre att inte jämföra den med de där kallegranarna, för då blir den riktigt söt den lilla rackaren.

Idag bakas det grovt bröd här. Det lättaste gorva bröd man kan tänka sig att göra tror jag. Gillar när det ska "hällas" smet i formar så jag slipper stå och knåda. Mycket enklare och kroppen tycker det känns bättre såhär.

Tussi tycker fortfarande det är mindre skönt väder ute även om det inte är så kallt. Hon kröp ner i sin enormt stora säng och myste framför kaminen istället. Ska hon fortsätta äta godis som hon vill så får vi snart ta fram en jättelåda! :)