lördag 22 december 2012

Så kan det bli.

Jag tycker att jag känner att jag är på rätt väg igen nu. Förutom tröttheten för den är fortfarande helt sjukt tråkig särskilt på kvällen. Har varit grymt nere och på dåligt humör, men det har vänt lite tycker jag med hjälp som jag egentligen inte ville ta, men jag orkade helt enkelt inte ha det så mer bara och tog en enkel väg igen. Kanske tur det annars hade jag väl fått frispel efter denna morgonens "tappning". 
 
Det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig denna morgon nämligen, men det kunde såklart varit värre. Nej, det är inte fågelmat, det är min frukost som för tillfället är blandat med glasskärvor från min lilla burk som numera inte finns mer. Glas i småbitar kan flyga väldigt långt konstaterar jag. Hela köksgolvet var prickigt av frö, gryn och glas. 

  
Igår var min morbror här och bytte lite julklappar med oss och min brors familj. Det blev en mysig fikastund här hemma medan snön sakta föll ner utanför fönstrena. Mästerkatten i Stövlarna blev kvällens film och han är ju för söt den lille kisen. 
 
Nu har jag bakat mina få pepparkakor och i alla fall fått den goa doften av pepparkaka i huset. Det var egentligen det som var tanken. Därav den lilla degsats som jag gjorde. Julgranen är inne sedan några dagar och barrar redan, brödet ärä bakat och julmaten inhandlad. Julklapparna är inslagna förutom ett par stycken och julmusiken spelas hej vilt här. Jag är redo för julen nu tror jag och ska bara försöka ha en bra helg vilket jag önskar er också!