torsdag 27 december 2012

En bra jul!

Jag har haft en bra jul. En riktigt mysig och bra julafton. Jag gick här och mest bara njöt av julkänslan med julmusik i måndags. Hade tv:n igång och plötsligt visades Astrids Jul där. Vilket innebar småsnuttar av flera av hennes filmer såsom Pippi, Emil, Lotta på Bråkmakaregatan, Ronja, Madicken mfl. Minnen, minnen......


Eftermiddagen och kväll firade vi Julafton hos min bror och hans familj med Kalle, glögg, godis, pepparkakor, julbord, julmust osv. och god fika efter julklappsutdelningen. Både barnen och vi vuxna var nöjda, mätta och trötta efter en härlig dag. Visst är det konstigt för varje år är likadant. Innan julen kan man inte fatta att det snart är jul och när allt är utdelat och klart på Julafton så kan man knappt fatta att det varit julafton..... Ja, ni förstår det är så fort över. All tid som lagts ner på att det ska bli så bra som möjligt är. Det är viktigt det här med jul för många av oss. Och mysigt! Om vi bara kunde lära oss att inte göra för stor grej av det. Så stor grej så att man är helt slut när det väl är den stora dagen menar jag.

Juldagen fixade vi lite med fina grejer vi fått och på kvällen umgicks vi med godaste vänner. Jo, man märker det. Att det är goda vänner på riktigt! Jag är så glad att jag har dem!