torsdag 21 februari 2013

I väntans tider.

Det går inte så bra med mitt skrivande här, men det har inte gått så bra med något under en period nu. Jättetråkigt men så är det. Har känt mig under ytan ett tag men tror att jag är på väg ur det igen nu.

Jag träffade ju doktor och försäkringskassa för ett tag sedan och tanken var att jag skulle få tid hos af för att försöka ge mig ut i arbetsträning eller vad det heter. Jag var hos läkaren igen häromdagen och han rådde mig att kolla med fk hur det låg till med af. Om de visste hur lång väntetid osv det var. Jag gjorde så och det visar sig då att min läkare skrivit i sjukintyget att jag inte vara redo för någon form av "komma ut" ännu. Jag blev ett frågetecken och fattar fortfarande inte. Försökringskassan har tydligen hört av sig till honom för att få svar på vissa frågor men han har inte svarat. Ändå säger han till mig häromdagen att jag ska kontakta fk. Hrm...... Jag vet inte om jag är redo eller inte, men jag måste få hjälp att prova. Detta håller inte längre som jag har det nu. Jag orkar inte ha det såhär. Jag behöver hjälp och jag hoppas att de har resurser att ge mig den hjälpen jag behöver.

Dessutom så väntar jag samtalstid hos psykolog och det är ett par månader sen jag ringde om detta. På väg från läkare gick jag inom sekreteraren och frågade hur långt det var kvar. Då visar det sig där att det inte syntes alls att jag var i nån kö eller något. Kanske har inte meddelandet kommit fram eller lappan försvunnit. Jamen så bra! Inte! Nu får vi se om det händer något och när det händer....... Jag väntar.......